marți, 20 februarie 2018

Sesiune de comunicări științifice

Urmare a condiţiilor meteo, sesiunea de comunicări științifice "IMPORTANȚA UNEI ALIMENTAȚII SĂNĂTOASE ȘI ROLUL MIȘCĂRII ÎN MENȚINEREA UNUI STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS" se amână.
Vă vom comunica data reprogramării acesteia.

În cadrul proiectului județean ”Lanțul mânuțelor fericite” va avea loc în data de 27.02.2018, ora 14.00, la Liceul Tehnologic ”Gheorghe Miron Costin” din Constanța sesiunea de comunicări științifice "Importanța unei alimentații sănătoase și rolul mișcării în menținerea unui stil de viață sănătos"
Lucrările prezentate vor fi publicate în revista proiectului, de aceea vă rugăm să aveți în vedere următoarele norme privind redactarea:
-       -Articolul va fi scris cu caractere de 12, Times New Roman, la 1 rând, cu diacritice şi va avea un titlu;
-      - Dimensiunea  maximă a articolului este 4 pagini A4;
-       -Se admit maximum 2 autori;
-       -Fotografiile vor fi inserate în pagină, sau anexate în format jpg.;
-       -La sfârșitul articolului se va consemna bibliografia consultată, inclusiv sursele online;
-       Tot la sfârşitul articolului, în colțul din dreapta, va fi trecut numele şi prenumele autorului/ autorilor și unitatea şcolară;
-       Termen de trimitere a lucrărilor: 23 februarie, inclusiv, pe adresele de mail manuelavaseliu@yahoo.com și anamariaantonela@yahoo.com

Vă rugăm să realizați o prezentare PPT pentru sesiunea de comunicări științifice din data de 27.02.2018, ora 14.00, la Liceul Tehnologic ”Gheorghe Miron Costin”, bd. Aurel Vlaicu, nr. 86, Constanța (zona CET).

Vă așteptăm cu drag!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu